Dringende vragen bel 7/7 naar 013 / 55 51 30

Contact

Hoofdkantoor & Showroom

Hendrickx NV

Openingsuren toonzaal

Van maandag t.e.m vrijdag van 9u tot 17u doorlopend.

Indien u een afspraak maakt op 013/555.130 of via info@hendrickxnv.be zorgen wij ervoor dat de juiste adviseur voor u aanwezig is.

Maak vrijblijvend een afspraak in uw zaak of in onze showroom

Om u een goed advies te kunnen geven en een correcte gepersonaliseerde offerte op maat te kunnen maken, is een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs absoluut aan te raden.

Commercieel team Hendrickx NV

Hieronder vindt u ons commercieel-technisch team. Ze zijn uw contactpersonen en eerste aanspreekpunt bij Hendrickx NV.

Tom Elsen

Commercieel afgevaardigde Limburg & regio Mol-Geel-Westerlo

Tom, die opgroeide in het Leuvense, genoot een opleiding in marketing en volgde 10 jaar geleden de liefde naar Limburg, waar hij zich in Kortessem “gesettled” heeft.
Na twee korte eerste ervaringen in de verkoop in de autobranche en de wereld van onderhoudsproducten, maakt Tom intussen al meer dan 7 jaar deel uit van ons team. Je kan hem met zijn ervaring gerust onze “senior account manager in field charge” noemen.
Zijn grote passie in zijn vrije tijd is agility met zijn honden, waarbij hij zelfs deelnames aan het WK op zijn palmares mag schrijven.

Raf Swartenbroekx

Zaakvoerder

Raf is onze verkoopleider. Hij is de man voor advies bij complexere oplossingen en stuurt ons commercieel team. Daarnaast gaat hij constant op zoek naar innovatieve oplossingen voor onze klanten. Hij kende een opleiding in economie en een eerste beroepservaring in de bankwereld. Hij is intussen al meer dan 20 jaar de olie in het raderwerk van onze commercieel-technische afdeling.

Tom Goedons

Commercieel afgevaardigde Vlaams-Brabant & regio Sint-Truiden

Tom 2. Dat komt ervan als er in het commercieel team 2 mensen met dezelfde voornaam werken. Tom woont in Zoutleeuw en deed zijn eerste ervaringen op in de verkoop van verzekeringen en beleggingen. Intussen maakt hij al meer dan 5 jaar deel uit van ons team. In zijn vrije tijd is hij een begenadigd DJ.
Je kunt het zeker met hem vinden op het gebied van kassa’s en waarschijnlijk ook over het maken van ambiance.