Dringende vragen bel 7/7 naar 013 / 55 51 30

The Square

The Square

Een bezoek aan The Square in Kermt staat garant voor een smaakvolle en verfijnde culinaire belevenis. Met een gevestigde reputatie in de horeca, hebben ze een onweerstaanbare manier om hun gasten te verwennen en tevreden te stellen.

Bij The Square staan ze vierkant achter het geavanceerde Booq POS kassasysteem van Hendrickx NV. Van het vlot opnemen en doorgeven van bestellingen tot het nauwgezet synchroniseren van de workflows tussen de warme en koude keuken, de pastakeuken en de bar. De bestellingen worden automatisch verdeeld over de verschillende stations in de keuken en bar dankzij de verschillende Booq Bar Kitchen Manager. Vlotte service gegarandeerd!

Met een combinatie van hoogstaand culinair vakmanschap en geavanceerde technologische ondersteuning, belichaamt The Square de perfecte synergie tussen traditie en innovatie. De ervaring die gasten hier krijgen, gaat verder dan alleen het proeven van heerlijke gerechten. Dus, voor wie op zoek is naar een gastronomische ervaring die zowel smaak als efficiëntie omarmt, is The Square in Kermt de perfecte bestemming.

Ook interesse in onze kassasystemen?

Om u goed advies te kunnen geven en een correcte gepersonaliseerde offerte op maat te kunnen maken, is een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs absoluut aan te raden. Vraag vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen