Dringende vragen bel 7/7 naar 013 / 55 51 30

Friethuis

Friethuis

In het charmante Kampenhout schittert ‘T Friethuis als een culinaire parel, gekend om zijn onweerstaanbare frietburgers en heerlijke stoofvlees. Met hun uitgebreide menukaart weten ze alle harten te veroveren. 

Het Vectron POS kassasysteem fungeert als een onzichtbare dirigent, die de hele operatie stroomlijnt en coördineert. Van het opnemen van bestellingen tot het beheer van betalingen en de synchronisatie met de webshop, het systeem werkt als een geoliede machine die zorgt voor een naadloze gastervaring. Dit betekent niet alleen minder wachttijd voor klanten, maar ook een gestructureerde en efficiënte workflow voor het personeel. 

Het succesverhaal van ‘T Friethuis wordt nog meer versterkt dankzij de Booq webshop. Zo genereerde ‘T Friethuis 90% van haar omzet via de Booq webshop die naast het afhalen van bestellingen ook voor leveringen ingericht is. Meer bestellingen in minder tijd gegarandeerd!

Ook interesse in onze kassasystemen?

Om u goed advies te kunnen geven en een correcte gepersonaliseerde offerte op maat te kunnen maken, is een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs absoluut aan te raden. Vraag vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen