Dringende vragen bel 7/7 naar 013 / 55 51 30

Frituur ’t Stad

Frituur ’t Stad

Frituur ‘t Stad staat al sinds 2006 bekend om zijn verrukkelijke verse frietjes in Antwerpen. Gelegen op slechts enkele meters van de kathedraal, kunnen klanten hier terecht voor een snelle snack om hun eetlust te stillen of een volledige maaltijd om ten volle van te genieten.

Dankzij de moderne kassaoplossingen van Hendrickx NV is Frituur ‘t Stad helemaal futureproof. Eenmaal binnen kunnen klanten snel en gemakkelijk hun bestelling plaatsen via één van de handige Booq bestelzuilen in meerdere talen. De bestellingen worden automatisch verdeeld én snel afgerond. Dankzij de Booq POS kassasysteem en Booq Bar Kitchen Manager kan Frituur ’t Stad meer dan 300 bestellingen per dag in minder tijd verwerken, zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Zo kan je je als zaakvoerder focussen op wat écht belangrijk is: je klanten voorzien van heerlijke frietjes. Het is duidelijk dat Frituur ’t Stad niet alleen staat voor traditioneel vakmanschap, maar ook voor het omarmen van vooruitgang om de klantbeleving naar nieuwe hoogten te tillen.

Ook interesse in onze kassasystemen?

Om u goed advies te kunnen geven en een correcte gepersonaliseerde offerte op maat te kunnen maken, is een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs absoluut aan te raden. Vraag vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen