Dringende vragen bel 7/7 naar 013 / 55 51 30

Frituur ’t Bintje

Frituur ’t Bintje

Bij Frituur ’t Bintje draait alles om ambacht én passie. Patrick, Annie en Ruben Lynen hebben de kunst van het friet tot in de puntjes geperfectioneerd om hun klanten het allerbeste te serveren in hun twee vestigingen in Alken en Hoepertingen-Borgloon.

Deze ambachtelijke frituur is uitgerust met de meest moderne kassasystemen: een Vectron POS kassasysteem gekoppeld met een Booq webshop, diverse Booq bestelzuilen én de handige Booq Bar Kitchen Manager. Met drie bestelzuilen in elke zaak beperk je de wachttijd van je klanten tot een minimum, zodat ze zelfs tijdens de drukste momenten binnen no-time aan de beurt zijn. 

Dankzij de Booq Bar Kitchen Manager zijn de verschillende stations voor frieten, snacks en broodjes perfect op elkaar afgestemd, en vliegen de bestellingen de deur uit in een ongekend tempo. Voor een heerlijk frietje met een verrukkelijke snack, is Frituur ‘t Bintje the place to be!

Ook interesse in onze kassasystemen?

Om u goed advies te kunnen geven en een correcte gepersonaliseerde offerte op maat te kunnen maken, is een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs absoluut aan te raden. Vraag vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen