Dringende vragen bel 7/7 naar 013 / 55 51 30

d’Entrecôte

d’Entrecôte

d’Entrecôte, een legendarisch grillrestaurant, is the place to be voor restaurantliefhebbers die de kunst van kwaliteitsvlees waarderen. Met hun culinaire aanwezigheid op intussen drie locaties – Hasselt, Borgloon en Heusden-Zolder – weten ze hun gasten keer op keer te verrassen met hun heerlijke gerechten.

De restaurants van d’Entrecôte hebben een ware upgrade ondergaan dankzij het Booq POS kassasysteem, POS Android tablets & handhelds en Booq QR-bestellen. Zo namen ze voorgoed afscheid van de omslachtige papieren bonnetjes en kozen ze volmondig voor de moderne kassa’s van Hendrickx NV. Dankzij de Booq Bar Kitchen Manager bestelschermen, zijn de keukens nu meer gestroomlijnd, kan iedereen efficiënter te werk gaan én heeft de bediening meer tijd om de gasten de beste service te verlenen. 

Dus, maak je innerlijke bourgondiër nóg gelukkiger met een onvergetelijke eetervaring bij d’Entrecôte. Elk van de drie locaties heeft zijn eigen unieke charme en karakter, maar ze delen allemaal één gemeenschappelijk doel: hun klanten verrassen met culinaire hoogstandjes die nog lang in hun geheugen zullen blijven hangen.

Ook interesse in onze kassasystemen?

Om u goed advies te kunnen geven en een correcte gepersonaliseerde offerte op maat te kunnen maken, is een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs absoluut aan te raden. Vraag vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen