Dringende vragen bel 7/7 naar 013 / 55 51 30

Barnoe

Barnoe

Barnoe, een tropische pop-up bar in Heusden-Zolder, is the place to be tijdens de warme zomerdagen. Hier kunnen gasten zorgeloos genieten van lekkere tapas met verfrissende cocktails en vlotte bediening.

Bij Barnoe wordt geen enkel detail aan het toeval overgelaten. Zo kozen ze resoluut voor het veelzijdige Vectron POS kassasysteem van Hendrickx NV dat voor een optimale bediening zorgt tijdens de drukke zomeravonden. Dankzij het Booq QR-bestellen kunnen klanten makkelijk het menu raadplegen, bestellen én met enkele touches elektronisch betalen. Sinds juni 2020 werden er al meer dan 100.000 bestellingen via deze weg geplaatst. 

De Vectron MobilePro handhelds dragen ook bij aan een efficiënte service. De bestellingen worden vlotjes opgenomen, komen direct binnen bij de bar en staan in een oogwenk al klaar om opgediend te worden. Happy customers gegarandeerd!

Ook interesse in onze kassasystemen?

Om u goed advies te kunnen geven en een correcte gepersonaliseerde offerte op maat te kunnen maken, is een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs absoluut aan te raden. Vraag vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen