Dringende vragen bel 7/7 naar 013 / 55 51 30

Bakkerij Wijckmans-Reyners

Bakkerij Wijckmans-Reyners

Stap binnen in Bakkerij Wijckmans-Reyners in Ham: een broodparadijs dat sinds 1996 onovertroffen is als het gaat om knapperige, warme broodjes. Het dynamische duo Peter Wijckmans en Hilde Reyners hebben deze zaak samen uit de grond gestampt en verwennen hun klanten dagelijks met een eindeloze variëteit aan versgebakken broodjes en heerlijke gebakjes.

De verkopers helpen hun klanten met een glimlach verder met de hulp van de Vectron POS kassa’s, die naadloos verbonden zijn met de CashKeeper betaalautomaten en Verifone betaalterminals. Zo kunnen ze erop vertrouwen dat de honderden transacties per dag vlekkeloos verlopen, zonder zelfs de kleinste fout.Snak je naar een hartige traktatie om je dag goed mee te beginnen? Of een zoete gebakje om jezelf te verwennen? Bij Bakkerij Wijckmans-Reyners ben je zeker aan het juiste adres!

Ook interesse in onze kassasystemen?

Om u goed advies te kunnen geven en een correcte gepersonaliseerde offerte op maat te kunnen maken, is een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs absoluut aan te raden. Vraag vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen