Dringende vragen bel 7/7 naar 013 / 55 51 30

Bakkerij Vangrootloon

Bakkerij Vangrootloon

Bakkerij Vangrootloon, ook gekend als de grootste ambachtelijke bakkerij in Limburg, heeft al sinds haar oprichting in 1918 een vaste plaats in het hart van de provincie verworven. Met diverse filialen verspreid over de regio, is Bakkerij Vangrootloon synoniem geworden voor vakmanschap en kwaliteit.

Dankzij de slimme kassasystemen van Hendrickx NV, genieten klanten altijd van een vlotte en fijne bediening tijdens hun bezoek aan één van de Vangrootloon-filialen. Zo geven de medewerkers moeiteloos de bestellingen in de Vectron POS kassasystemen in en worden deze snel verwerkt en afgehandeld via gekoppelde Verifone en PAX betaalterminals. Ideaal voor bakkers die zelfs tijdens de drukste periodes streven naar een onberispelijke klantenservice.

Bovendien wordt met de Vectron Commander backoffice software het gamma in alle kassa’s vanuit het hoofdkantoor in Sint-Truiden eenvoudig beheerd. Ook worden na sluiting de rapporten van alle kassa’s opgehaald en automatisch verwerkt in hun financiële software. Handig toch?

Ook interesse in onze kassasystemen?

Om u goed advies te kunnen geven en een correcte gepersonaliseerde offerte op maat te kunnen maken, is een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs absoluut aan te raden. Vraag vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen