Dringende vragen bel 7/7 naar 013 / 55 51 30

Reeds meer dan 7.000
tevreden klanten

Al onze referenties opnoemen zou een onbegonnen klus zijn, maar hieronder een kleine impressie van enkele referentie-installaties in diverse branches.

Bakkerij Wijckmans-Reyners

Bakkerij Wijckmans-Reyners in Ham is door het dynamische duo Peter Wijckmans en Hilde Reyners in 1996 uit de grond gestampt. Dankzij de slimme Vectron kassa’s van Hendrickx genieten ze van honderden foutloze transacties per dag.

Bakkerij Vangrootloon

Bakkerij Vangrootloon heeft al sinds 1918 een vaste plaats in het hart van Limburg veroverd. Dankzij de slimme Vectron kassasystemen van Hendrickx NV, genieten de klanten altijd van een vlotte bediening tijdens hun bezoek aan een Vangrootloon-filiaal.

Barnoe

Barnoe is een tropische pop-up bar in Heusden-Zolder. Hier genieten de gasten zorgeloos van lekkere tapas met verfrissende cocktails dankzij onze mobiele Vectron kassa’s en Booq QR-bestellen.

The Square

Bij The Square in Kermt staan ze vierkant achter de geavanceerde booq kassasystemen van Hendrickx NV. Van het vlot opnemen en doorgeven van bestellingen tot het nauwgezet synchroniseren van de workflows.

Frituur ’t Stad

Frituur ‘t Stad staat al sinds 2006 bekend om zijn verrukkelijke verse frietjes in Antwerpen. Dankzij de moderne booq kassaoplossingen van Hendrickx NV is Frituur ‘t Stad helemaal futureproof.

d’Entrecôte

d’Entrecôte, een legendarisch grillrestaurant, heeft vestigingen in Hasselt, Borgloon en Heusden-Zolder. Hier maken ze gebruik van de hyperfunctionele booq kassasystemen van Hendrickx NV.

Friethuis

In het Kampenhout schittert 'T Friethuis als een culinaire parel. Dankzij de Booq webshop, gecombineerd met het geavanceerde Vectron POS kassasysteem, genoot ‘T Friethuis van meer bestellingen in een mum van tijd.

Frituur ’t Bintje

Bij Frituur ’t Bintje in Alken en Hoepertingen-Borgloon draait alles om ambacht én passie. Deze ambachtelijke frituur is uitgerust met de meest moderne Vectron kassa's en booq bestelzuilen om zo hun klanten razendsnel verder te helpen.

L’Aperi Vino & Goei Goesting

In het bruisende hart van Hasselt zijn L’Aperi Vino en Goei Goesting niet meer weg te denken. Het meesterbrein achter dit smaakvolle duo werkt al meer dan vijftien jaar samen met de betrouwbare Vectron kassasystemen van Hendrickx NV.